Café Emma in de lift

De Uitvinderswijk zit al een tijdje in de lift, en nu eindelijk, is ook Emma ingestapt. Ze was een paar weken geleden al te zien bij de opening van Emma’s Hof, maar laat opnieuw van zich horen.
Dat ingedutte café in het centrum van de wijk was al jaren toe aan een facelift, een groter terras, een betere kaart, een niet zo uitgerookte sfeer. En eindelijk, het is gebeurd! We hebben er vanavond heerlijk gegeten en gedronken in een prima sfeer. Met een eenvoudige, duidelijke kaart, waar toch voor ieder wat op te vinden is, ook vegetariërs.
Met simpele middelen is die oude sfeer, met behoud van het goede, weg-geverfd en gepoetst. En is een grand café ontstaan dat zijn weerga in de wijk ongetwijfeld niet zal kennen. Attente gezellige bediening, lekker eten en… heerlijke espresso om de hoek bij de Spijssalon, wat wil je nog meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s