Wat Donner in oktober zag…

De afgelopen dagen had ik het grote genoegen te verblijven in Kasteel Slangenburg, ideaal oord als je eens een paar dagen helemaal gehospitaliseerd wilt zijn. Deze keer (de vierde) hadden Hanneke en ik wel een heel bijzondere ervaring, in een van de mooiste kamers van het Kasteel, waarover we hoorden dat Donner (ja die Donner, de Onderkoning himself!) twee maanden daarvoor in dezelfde kamer, in hetzelfde bed had geslapen.

Daarom laat ik u allen delen in dat genot. Meer dan dertig naakte dames bevolken de wanden, deuren en plafonds van deze Witte Toren kamer. En dit zag Donner als hij op zijn rug lag en (ongetwijfeld) mijmerde over wat er voor hem in het verschiet lag…

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s