Zaadb(l)ombardement Uitvinderswijk in volle gang

De eerste 100 zaadbommen (en planten) zijn verspreid, de Telegraaf berichtte erover. Morgen wordt de tweede batch zaadbommen (zeker enkele honderden) geproduceerd, wederom op geheime lokatie. Enkele kleine projecten zijn al gerealiseerd, grotere zitten in de pipeline. We houden u op de hoogte!

Plantenbak Valkenbosplein 28-3-2012

Meer weten of meedoen? Kijk dan op de  Zaadb(l)ommenkaart en op het Zaadb(l)ommenoverzicht met alle plekken (inmiddels meer dan 20) die onze ‘geheime diensten’ hebben aangewezen voor mogelijke verbetering.
Of mail naar info@uitvinderswijk.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s