4 gedachten over “Eerste Nederlandse Pothole Garden een feit!

  1. goed initiatief.
    vanwege het anarchistische karakter van de actie(zie artikeltje in AD van ongeveer een week geleden) was het goed dat bij de aanleg van de Eerste Nederlandse Pothole Garden geen namen werden genoemd. Ook goed was het dat er geen stemmen te horen waren. Alleen had ik een beetje moeite met die trouwring aan de linker hand. Voor de AIVD zou dat een mogelijkheid kunnen zijn op de tuinman/tuinvrouw te traceren.Kijk maar wat je met deze tip doet.
    Groet, Willem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s