Opschaling acties Uitvinderswijk!

Op 27 april, vroeg in de avond, vond de eerste wat grotere actie plaats door de guerrilla gardeners van de Uitvinderswijk. Met z’n zessen veranderden anonieme tuiniers de ingang van het voormalige mannentoilet op de brug over Verversingkanaal met zakken aarde, bomen, struiken, planten en natuurlijk… zaadbommen in een mooie, fleurige tuin.

Dat alles onder het toeziend oog van voorbijgangers en buurtbewoners, die allen positief reageerden. Door enkelen werd spontaan aangeboden een oogje in het zeil te houden en de tuin zo nodig van water te voorzien. Voorlopig is dit niet nodig, want terwijl de tuin bij ondergaande zon (binnen anderhalf uur) werd aangelegd, brak kort daarna een ware zondvloed door de wolken en staan alle bomen en planten nu heerlijk te soppen.

Met heel veel dank aan L., M., H., R., J. en R.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s