Kabouterhuis revisited

De afgelopen weken is hier en daar – vooral in de Uitvinderswijk – wat onrust ontstaan, met name onder grootouders en kleinkinderen. Het inmiddels oude en vertrouwde kabouterhuisje op het Copernicusplein was verdwenen, niets was er meer te zien onderin de bekende boom dan een driehoekige leegte.

Tot ieders opluchting kan ik melden dat het kabouterhuis weer te zien is, zelfs fraaier dan het ooit geweest is, in hoogglanslak. En met nieuwe bewoners. Sneeuwwitje, twee dwergen (de andere vijf komen waarschijnlijk gauw thuis) en wat vee.

Kabouterhuis-2015-07-31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s