Bulderen om bonussen

Gerrit en Boele in de TK

Heeft u die foto ook gezien, vorige week in de Telegraaf? Van Zalm en de voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, tijdens een gesprek met kamerleden? Ze komen niet meer bij van het lachen. Het is natuurlijk mogelijk dat ze elkaar net een gewaagde mop hebben verteld, maar wij kregen er een naar gevoel bij. LEES VERDER

PS Bovenstaande link voert naar één van de columns die Hanneke en ik de laatste weken voor de site van Tros Radar schreven. Deze keer met flink wat reacties op die site, waarvan enkele wel een beetje beangstigend. Er leeft nogal wat…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s