Het nieuws van morgen, grrrr…

Een van de irritantste ergernissen zijn actualiteitenprogramma’s op radio en tv, het maakt niet uit welk: overal vragen interviewers vertwijfeld aan voorbijgangers, deskundigen, professoren of wie dan ook: “Hoe zal het verder gaan?” “Wat denkt u dat er morgen gaat gebeuren?” “Hoe denkt u dat de ontwikkelingen zullen gaan?”

Waarschijnlijk ontstaan, omdat het de redacties van al die programma’s duidelijk is dat er met het brengen van het echte nieuws, wat net gebeurd is, niet veel nieuws gemeld wordt, omdat iedereen dat al weet. Maar dat nieuws van morgen, dan weet niemand, dat blijkt uit al die antwoorden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s