Nu ben ik eindelijk iemand: nummer 849507

Vorige week kreeg ik onderstaande mail, met het verheugende bericht dat ik bij de eerste miljoen abonnees van Linkedin hoor. En dat terwijl er nu 100 miljoen zijn. Even fantaseerde is nog een mooie bonus te gaan ontvangen, maar helaas, niets van dit al. Loze woorden van een dikke directeur. Of dat nou echt reclame is? Part of their story? Or are they part of my story?

100M members
Dear Rob,
I want to personally thank you because you were one of LinkedIn’s first million members (member number 849507 in fact!*). In any technology adoption lifecycle, there are the early adopters, those who help lead the way. That was you. 

We hit a big milestone at LinkedIn this week when our 100 millionth member joined the site.
When we founded LinkedIn, our vision was to help the world’s professionals be more successful and productive. Today, with your help, LinkedIn is changing the lives of millions of members by helping them connect with others, find jobs, get insights, start a business, and much more.

We are grateful for your support and look forward to helping you accomplish much more in the years to come. I hope that you are having a great year.
Sincerely,

Reid Hoffman Signature
Reid Hoffman Reid Hoffman
Co-founder and Chairman
LinkedIn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s