1.000 Zaadbommen en granaten

Intimi weten al dat bijen en insecten mij aan het hart gaan, o.a. door het Insect Hilton.

Nu het Jaar van de bij is aangebroken, kan ik niets anders dan de goede voornemens in dat licht stellen.

In 2012 ga ik (minimaal) 1.000 zaadbommen droppen. Iedereen die wil meehelpen is van harte welkom, met zaden, klei, de juiste plekken enz. enz. Eerst nemen we de Uitvinderswijk onder handen…

Een gedachte over “1.000 Zaadbommen en granaten

  1. Graag doe ik mee, en ik heb al wat zaden die ik beschikbaar wil stellen. Deze actie doet me denken aan de kleine pakketjes zaden die we vroeger verstuurden samen met de Vrekkenkrant.De ontvangers stuurden ons soms foto’s en brieven met verhalen over de verrassende bloemsoorten die ze opeens in hun tuin of plantenbak zagen. En het doet natuurlijk denken aan de pakjes boomzaden die we uitdeelden tijdens ons huwelijk (zaden van de Leucena). Dat waren een soort een soort voorlopers van deze nieuwe actie. Het is duidelijk dat je het nu groter groot aanpakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s