5 gedachten over “Het zit al lang in de familie

 1. Het is vermoedelijk heel stom, of ik zoek het gewoon te ver, maar ik snap het bijschrift over de hut niet.
  Na ruim 40 jaar wonen in Waldenland en vechten voor het behoud van het cultureel erfgoed, het afgelopen jaar met goedbedoelende vrijwilligers en weinig concreet resultaat, wordt een mens misschien wat typisch.

  Ik hoor het graag,
  Liesje de Graaf

 2. Oh Liesje, nu zie ik pas wat je bedoelt. Die laatste zin: Hebben we tenminste allebei weer een hutje achter in de tuin, vlak bij het grote huis van onze geliefde, dat wel!!!

  Mijn tuinhuisje staat achter in de tuin van het huis van mijn geliefde. En ik heb altijd begrepen dat het huisje van Frederik in Walden ook vlakbij het huis van zijn geliefde stond. Of heb ik het helemaal mis?
  Rob

  1. Helemaal duidelijk Rob, dank je wel. Het graf van mijn geliefde is weer vlakbij de hut, die in 1984 de restauratie van de hut ter hand heeft genomen (de huisbaas was nooit geinteresseerd).
   En zo komen mijn ziel en zaligheid hier terecht.
   Liesje in Waldenland

   1. Ja, want het is echt een kleine wereld waarin we leven. M’n echtgenote Hanneke van Veen is kleindochter van een (linkse) dominee Van Veen, wij noemen hem Pake, die nog enkele maanden in Walden heeft gewerkt en geleefd. Groet, Rob

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s