Voddenwever

Net voor mijn veertigste solliciteerde ik naar een baan bij CapVolmac. Het gesprek was zo’n beetje halverwege. De manager pakte mijn CV er nog eens bij, las erin, keek me over de rand ervan aan en zie: “Wel een Wild West CV.” Dat kon ik niet ontkennen. Net ervoor had ik mijn weverij verkocht, een bedrijf waar ik ruim zeven jaar had geploeterd om een redelijk inkomen te verdienen. Dat was niet gelukt, maar het Polygoon-journaal had ik er wel mee gehaald.

PS Die baan bij CapVolmac is gelukkig niet doorgegaan.Voddenweverij-AVE

2 gedachten over “Voddenwever

  1. Polygoon journaal gehaald, nota bene. Erg interessante en informatieve vid. @ YouTube!
    Waard om te pinnen op mijn Pinterest Pagina op de borden “Dutch” , “Upcycling” en “About fabrics”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s