Vrekkenkrant Archief

Na de publicatie van het tweede nummer van de Vrekkenkrant, in juni 1992 kregen Hanneke en ik te maken met een stortvloed aan belangstelling van media en pers. Hier in ons persoonlijke archief staat ruim een meter met knipsels uit binnen- en buitenland. Ook hadden we al jaren een grote koffer met video-opnamen van de interviews in talkshows, voor lokale, en nationale media in binnen en buitenland en nog wat andere films. Die ben ik nu aan het digitaliseren (hell of a job overigens) met de bedoeling e.e.a. te publiceren op het Youtube-kanaal Vrekkenkrant Archief.

Vrekkenkrant-Archief
De eerste twee video’s zijn daar nu opgenomen, nog niet helemaal naar tevredenheid, maar wellicht toch interessant op eens te bekijken. Ons lijkt de boodschap nu nog relevanter dan bijna 25 jaar geleden…

3 gedachten over “Vrekkenkrant Archief

  1. Leuk om te kijken, ik vind jullie zulke leuke mensen! Wij doen ook erg zuinig in ons gezin met 3 kleine kinderen. We kunnen hierdoor minder werken. Ongeveer 3 jaar geleden heb ik jullie boek gelezen, en hierna zijn we onze hypotheek gaan aflossen, en onlangs hebben we de hypotheek opengebroken om minder rente te gaan betalen. Bedankt voor de inspiratie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s