In memoriam Ruud Lubbers …

Grappig, blijkt nu pas dat Lubbers (of all people) fan van ons was, al in 2011.
In een artikel dat vandaag op FTM.nl wordt geciteerd staat het volgende:
“Naast Follow the Money, noemt Lubbers nog een burgerinitiatief dat aan de wortels van het robber barron capitalism knaagt. Hij refereert aan Move your Money, een Amerikaans initiatief om het eigen vermogen te verhuizen van ‘Wall Street naar ‘Main Street’. Dus van het internationale grootkapitaal naar een lokale bank.
Lubbers cs blijken niet op de hoogte van het feit dat er ook een Nederlandse equivalent van Move your Money is: Verhuis je geld! Het is een initiatief van Hanneke van Veen & Rob van Eeden, ooit bekend geworden dankzij het uitgeven van hun Vrekkenkrant en boeken als Hoe word ik een echte vrek? en Je geld of je leven, op weg naar financiële onafhankelijkheid (via deze link nog steeds gratis te downloaden). Recent publiceerden ze een boek over sparen als alternatief voor beleggen.”
Hun credo: “Geïnspireerd door Move Your Money biedt deze site rekeninghouders die niet tevreden zijn over hun bank degelijke informatie, nieuws en tips. Om op basis daarvan een overwogen beslissing te kunnen nemen over te stappen naar een betere bank.”
MEER op www.ftm.nl en www.verhuisjegeld.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s