De zachte g van Radio Maria

Bij dat typisch Katholieke geluid van Radio Maria hoort natuurlijk een zachte g, maar ook de ‘hut’. Duidelijk te horen in het Katholieke Nieuws dat nu via Radio Maria wordt uitgezonden. Zoals bij de berichtgeving over De dag van HUT Jodendom, ik geloof volgende week. Niet HET Jodendom, maar HUT Jodendom.

En als je mailt naar Radio Maria doe dat dan naar info AT radiomaria.nl. Niet ET, maar AT, zo hoort dat in Radio Maria land. Is dat fout? Nee, natuurlijk niet, maar op de een of andere manier associeer ik dat met enge paters, pedofilie en de Paus. Hoe zou dat toch komen?

Voorbeelden? Kijk naar de VIDEO van de KCV, de Katholieke Charismatische Vernieuwing, al actief sinds de jaren 70, maar nu sterk in opkomst, heb ik de indruk. Zeg maar de EO van de Katholieken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s