Ongeveer alles bereikt …

Ja, ik heb nu ongeveer alles bereikt wat mogelijk was 😉 Vandaag in het FD maar liefst en ook nog over een gevoelig onderwerp. Waar ik overigens wel eerder over heb geschreven op allerlei plekken, maar in het FD is toch wel wat anders. En daarmee is deze geschiedenis wel afgerond.

Het verhaal is natuurlijk uitgebreider en ingewikkelder dan het hier in een column van 500 woorden kon worden weergegeven. Mocht iemand interesse hebben in het hele verhaal, dan kan ik dat toesturen na een e-mailverzoek aan robvaneeden@gmail.com.
(Klik een paar keer op de foto hieronder voor een grotere versie.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s